Kapaklı büyümeye ve gelişmeye devam edecek

Kapaklı Belediyesi Fen işleri ekipleri Baheçağıl Mahallesi’nde parke taşı yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Kapaklı büyümeye ve gelişmeye devam edecek
25 Ekim 2018 Perşembe 14:52

PARKE TAŞ DÖŞENİYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’ Bahçeağıl Mahallemizdeki ara sokaklarımızda ekiplerimiz parke taşı yol yapım çalışmaları yapıyor. Buradaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Yanıkağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahallelerimizde çalışmalar devam edecek.’’ dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Başkan Mandalı, altyapıyı yeniledikleri mahallelerde vakit kaybetmeden yol bakım ve onarım çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, çalışmaların ara vermeden devam ettiğini kaydetti.

TÜM VATANDAŞLARIMIZA HİZMET GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Kırsal mahallelerde de benzer çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bir taraftan ilçemizin mahallelerinde altyapı çalışmaları yürütüyoruz, diğer taraftan da altyapısı tamamlanan mahallerde kilit parke taşı döşemesi yapıyoruz. Merkez ve kırsal ayırt etmeden yürüttüğümüz çalışmalar ile ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. İnşallah altyapı çalışmalarının tamamlanması ile Kapaklı daha sağlam altyapısı ile geleceğe güvenle bakarak büyümeye ve gelişmeye devam edecek.’’ dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.