Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığına Yeni Bina

Yaklaşık 10 yıldır Belediye Binası'nda vatandaşlara hizmet veren Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı'na Kapaklı Belediyesi tarafından yeni bir hizmet binası daha yaptırıldı.

Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığına Yeni Bina
11 Ağustos 2007 Cumartesi 07:57

Kısa bir süre sonra yeni yerinde hizmet vereceklerini belirten Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çetin Dilsiz, "18 senesi muhtarlık olmak üzere 23 yıldır Kapaklı'ya hizmet veriyorum. 18 senelik muhtarlık dönemim boyunca 10 yılını vatandaşlara Belediye Binasın'da hizmet vererek geçirdim.

Belediye Binası öncesinde de kirada hizmet veriyorduk. Bağımsız bir muhtarlık binamızın olmasını şimdiye kadar sürekli dönemin Belediye Başkanlarına söylemiştim. Sağolsun Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bu isteğimi geri çevirmedi ve Belediye'nin arkasındaki parkın köşesine tek odalı bir Muhtarlık Hizmet Binası yaptırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

KISA BİR SÜRE SONRA ORADA HİZMETE BAŞLAYACAĞIZ

15 metrekare ve tek oda olan Muhtarlık Binası bizlere yeterli. Yeni muhtarlık binamız komple tamamlandı fakat ince işleri kaldı. İnce işlerin tamamlanmasının ardından yeni binada hizmet vermeye başlayacağız. Tekrardan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.