Kapaklı'da doğalgaz bulundu, Vatandaş düşünceli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kapaklı’da doğalgaz bulunduğunu açıkladı. Bir kısım vatandaş arasında heyecana sebep olan bu gelişmenin yanı sıra bazı vatandaşlar ise her seçim dönemi öncesi Trakya’da yer altı kaynakları bulunduğu yönünde söylemlerin seçim propagandası haline geldiğini ifade ederek Bakan Dönmez’in açıklamalarını samimi bulmadı.

Kapaklı'da doğalgaz bulundu, Vatandaş düşünceli!
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:40

OSB’NİN BULUNDUĞU ALANDA KEŞFEDİLDİ
Bir televizyon kanalında özel yayına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamaları Kapaklı’da heyecana sebep oldu. Daha önce Kapaklı’da Organize Sanayi Bölgesi’nin bulunduğu alanda, doğalgaz arama faaliyetleri başladığı bilgisinin edinilmesinin üzerine Bakan Dönmez’in de açıklamalarda bulunması, ilçe halkı arasında sevince sebep oldu.

DOĞALGAZ ÇIKARTILIRSA FATURALARA YANSIYACAK
Tekirdağ’da ve İstanbul’da doğalgaz bulunduğunu belirten Dönmez, şu açıklamayı yaptı; “Trakya'da birkaç yıldır süren çalışmalardan sonra küçük doğal gaz keşfimiz var. İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğal gaz keşfedildi. Pazartesi günü sahayı inceleyeceğiz. Oradan detayları vereceğiz. Bugünden bir şey söylemek zor. Şundan vatandaşlarımız emin olsun maliyetlerdeki iyileştirmeler, azalmalar anında faturalara yansıtılacak. Yılbaşında petrol ve kur fiyatlarındaki düşüşlere paralel maliyet düşüşleri yaşandığından dolayı elektrik ve doğal gazda indirim yapılmış oldu. İlerleyen dönemlerde de maliyet düşüşleri olursa fiyatlara yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.

PAZARTESİ KAPAKLI’YA GELMESİ BEKLENİYOR
Kapaklı halkını büyük sevince boğan bu gelişmenin ardından ilçede doğalgaz bulunmasının hem ekonomik hem de ticari açıdan olumlu yansıyacağını düşünen vatandaşlar, doğalgazın ne zaman çıkarılacağını da merak ediyor. Öte yandan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de hafta başında Tekirdağ’a gelmesi bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.