Kapaklı'da gıda denetlemeleri

Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantalarda denetimlerini sürdürüyor.

Kapaklı'da gıda denetlemeleri
22 Aralık 2017 Cuma 15:37

BAZI İŞLETMELERE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Fırın, pastane ve lokantaların imalathanelerinin de ayrıntılı olarak kontrol edildiği denetimlerde, hijyen kuralları, olması gereken evrakların tam olup olmadığı ve işyerlerinin standartlara uygun olup olmadığı denetleniyor. İşyeri sahipleri ve çalışanlarının da bilgilendirildiği denetimlerde, bazı işyerlerine eksiklerini gidermesi için tebligat yapılırken; daha önce yapılan tebligatlara rağmen eksiklerini gidermeyen bazı işyerlerine de cezai işlem uygulandı.
ÇOĞUNLUKLA KURALLARA UYUYORLAR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, halk sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, “Halk sağlığını korumak ve işyerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Zabıta denetim ekiplerimiz Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte yaptığımız denetimlerde eksikleri tespit edilen işyerlerine tebligat vermek suretiyle gerekli uyarılar yapıldı; daha önce uyarılan ancak eksiklerini gidermeyen işyerlerine de cezai işlem uygulandı. Şu ana kadar yapılan denetimlerde, işyerlerinin çoğunlukla kurallara uyduğu tespit edildi. Denetlenen işyeri sahipleri ve çalışanlar da denetimin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için denetim ekibimize yardımcı oluyorlar. Ben esnaflarımıza da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Amaç, halkımıza en sağlıklı ve en kaliteli hizmetin verilebilmesi. Esnaflarımızın da bunun bilincinde olması bizleri mutlu ediyor. “ dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.