Kapaklı'da yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklı'da doğalgaz çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda Belediye Fen İşleri Ekipleri tarafından başlatılan yol çalışmalarına devam ediliyor.

Kapaklı'da yol çalışmaları devam ediyor
03 Ağustos 2007 Cuma 08:47

Kapaklı Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Dilsiz Sokak’ta bulunan yollarda genişletme ve beton asflat yapımı çalışmaları yapan Kapaklı Belediyesi yol yapımının yanı sıra Atatürk Caddesi'nde bulunan bozuk yollarda da iyileştirme çalışmaları yapıyor.



Yol genişletme çalışmaları öncesinde yola taşmış bahçeleri yıkan Belediye Ekipleri daha sonra greyderle yolu düzelterek betonla kaplıyor.



Yol yapım çalışmalarını değerlendiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Beldemizde yol yapım çalışmalarına büyük bir hız verdik. Doğalgaz çalışmaları biten yollarımızı yapmaya başladık. Dilsiz Sokak’ta yapımı devam eden beton asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Yaz aylarını iyi değerlendirmeliyiz. Kış geldiğinde halkımızın çamur içinde kalmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca Atatürk Mahallesi'nde bozuk olan yollara yamalar yapılıyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.