Kapaklı Fotoğraf Kulübü ilk toplantısını gerçekleştirdi

Sosyal medya üzerinde kurulan Kapaklı Fotoğraf Kulübü 22 Ocak 2015 Perşembe Günü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kapaklı Belediye binasının 5.katındaki toplantı salonunda yapılan toplantıya fotoğraf severler yoğun ilgi gösterdi.

Kapaklı Fotoğraf Kulübü ilk toplantısını gerçekleştirdi
27 Ocak 2015 Salı 18:16

 EĞİTİMLER ÜCRETSİZ OLACAK

Toplantıda Kapaklı Fotoğraf Kulübü’nün kuruluş amacını ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun detaylarında kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Kulüpte verilecek eğitimlerin tamamının ücretsiz olacağı belirtildi. İlk Eğitimin Temel Fotoğraf Eğiminin olacağını belirten kulüp yöneticileri, ilerleyen zamanlarda İleri Fotoğrafçılık Eğitimi, Fotoğraf Düzenleme Eğitimleri’ninde (AdobePhotoshop, AdobeLightroom, AdobeCameraRaw ) verileceğini ifade ettiler.

TOPLANTI HER PERŞEMBE YAPILACAK

İlk toplantının artından tüm fotoğraf severlerin de  toplantılara katılması için, üyelerin görüşleri alınarak ortak bir gün ve zaman belirlendi. Kapaklı Fotoğraf Kulübü bundan sonra her Perşembe Saat 19.00’da Kapaklı Belediye Binasının 5.Katındaki toplantı salonunda toplanacak. Kapaklı fotoğraf kulübüne üye olmak ve gelişmeleri facebook.com/groups/kapaklifk ,  twitter.com/kapaklifk ve instagram.com/kapaklifk adreslerinden takip edilebileceğini söyleyen Hakkı Ankul, Yakın zamanda web sitesinin de açılacağını ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

İLK TOPLANTI TAMAMLANDI

Toplantı’da Anadolu’da 100 İnsan Yüzü konulu fotoğraf gösterisi yapıldı. Kulüp yöneticilerinden Hakkı Ankul tarafından Mini Fotoğraf Sergisi ile Kapaklı Fotoğraf Kulübünün ilk toplantısı tamamlandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.