Kapaklı Halk Kütüphanesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Hizmette

Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Kapaklı Belediyesi arasında imzalanan protokolün ardından Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’ne taşınan Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi, yetişkin, çocuk ve bebek bölümleriyle hizmete hazır hale geldi.

Kapaklı Halk Kütüphanesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Hizmette
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Şubat 2021 Cumartesi 12:01


Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  yetişkin, çocuk ve bebek bölümlerini gezerek, Kapaklı’nın bir ilki yaşadığını ve kazandırılan kütüphanenin örneklerinin az olduğunu kaydetti.
"EN İYİ 5 KÜTÜPHANEDEN BİRİSİ"
Konuyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, “Bugün ilçemize bir ilki daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atatürk Kültür Merkezimizin birinci katında çocuk ve bebek kütüphanemizi tamamladık ve ilçemize kazandırdık. Kütüphanemiz Türkiye’de ilçeler bazında en iyi ve en donanımlı ilk 5 kütüphaneden birisi olarak ayrıca bir önem taşımakta. Toplamda 10 bine yakın kitap envanteri ve süreli yayınlarla kütüphanemiz hizmette olacak. Bebek kütüphane bölümünde 0 ile 4 yaş arasındaki evlatlarımız velileri ile beraber zaman geçirirken hem eğlenip hem de beceri kazanacaklar. Çocuk kütüphanesi bölümümüz de ise ilk ve ortaokul öğrencilerimizin faydalanacağı bir alan olarak hizmet verecek. Kitap sevgisi ile büyüyen, büyütülen nesiller geleceğimizdir düsturu ile böylesine güzel bir kütüphanenin ilçemize kazandırılmasında emeği olan Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Hacıoğlu’na teşekkür ediyorum’ dedi.
Başkan Çetin daha sonra kütüphanede ders çalışan ve kitap okuyan gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da, Kapaklı Belediyesi ile yapılan protokolün ardından ilçeye kazandırılan yetişkin, çocuk ve bebek kütüphanesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.