‘Kapaklı için canla başla çalışacağız’

Ak Parti Kapaklı Ekim ayı ilçe danışma kurulu toplantısında konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Kapaklı’yı kazanmak için canla başla çalışacağız. Yeni yönetimimizi oluşturduktan sonra kadın kolları ve gençlik kollarımızı oluşturarak gerek kamu kurumlarıyla, gerekse özel sektörle sürekli diyalog ve istişare içinde olup partimize teveccüh göstermiş tüm seçmenlerimizin sorunlarını dinleyip çözümler üreteceğiz” dedi.

‘Kapaklı için canla başla çalışacağız’
21 Ekim 2014 Salı 07:54

TOPLANTI GENİŞ KATILIMLA YAPILDI
AK Parti Kapaklı Ekim ayı ilçe danışma kurulu toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. İlçe Teşkilatı’nda yapılan toplantıda Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, Divan Başkan Yardımcılığına İl Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Öklü, Katip üyeliklere ise Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Çakıcı ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Seviye Saygılı seçildi.

SEZGİN’E BAŞARILAR DİLEDİLER
Divanın belirlenmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, ilçe başkanlığına yeni atanan Salih Bezgin’e görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

KAPAKLI’DA İKTİDARIN GÜCÜNÜ HİSSETTİRECEĞİZ
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ise yaptığı konuşmada, “Uzun ve meşakkatli bir süreç sonrası İlçe başkanlığı şahsıma tevdi edildi. İnanıyorum ki bu görevi diğer 23 ilçe başkan aday adayımda en az benim kadar hak ediyordu. İlçe Yönetim Kurulu’nu oluşturma çalışmalarını sürdürüyoruz. Kapaklımız ülkemizin 81 ilinden insanların yaşadığı bir yer. Bizler de yönetimimizi kurarken bu özelliği göz önünde bulunduracağız. Fakat yönetimimize 25 asil, 25 yedek üye alabileceğimiz için ilçemizde yoğunluğu çok olan illere önem vereceğiz. Bunu seçerken de genç, çalışkan, taşın altına elini koyabilecek, özellikle Kapaklı’da iktidarın gücünü hissettirebilecek bir yönetim kurmanın arzusu içindeyiz” dedi.

BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Bezgin konuşmasının devamında ise, “Kapaklı’yı kazanmak için canla başla çalışacağız. Yeni yönetimimizi oluşturduktan sonra kadın kolları ve gençlik kollarımızı oluşturarak gerek kamu kurumlarıyla, gerekse özel sektörle sürekli diyalog ve istişare içinde olup partimize teveccüh göstermiş tüm seçmenlerimizin sorunlarını dinleyip çözümler üreteceğiz. Bir sonraki ilçe danışma kurulu toplantısında İlçe Yönetimi’ni tanıtacağız. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Ben değil, biz olacağız” açıklamasında bulundu.

DELEGE SEÇİMİ PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Salih Bezgin’in konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan Ak Parti İl başkan yardımcısı Hanifi Belindir, “Gerçekleştirilecek olan 5.olağan kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladı. 22 Şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır. 5. olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşlarıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı üyelerimizin katılımı ile mahallinde sandık konularak yapılacaktır. Sonrasında ilçe kongreleri, 22 Kasım 2014-22 Şubat 2015 tarihleri arasında il kongreleri gerçekleştirilecektir” dedi.

KONGRE ÇALIŞMALARININ HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Belindir konuşmasının sonunda ise, “Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başbakan seçilmesi ile yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Bu kutlu yürüyüşte genel başkanımız ve başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla tek vücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini, konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5.olağan kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. Hanifi Belindir’in konuşmasını tamamlamasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
davud davud - 9 yıl önce
ay ne güzel