Kapaklı İlçe Trafik’te denetimleri sıklaştırdı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Ramazan Bayramı süresince denetimler sıklaştırılırken, yapılan kontrollerin ceza yazmaktan çok insan sağlığını korumak adına yapıldığı ifade edildi.

 Kapaklı İlçe Trafik’te denetimleri sıklaştırdı
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:22

68 ALKOL DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ
Ramazan Bayramı süresince denetimlerini artıran Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği Ekipleri çeşitli noktalarda uygulama yaptı. Bayram tatili süresince alkollü araç kullananlara karşı yoğun bir çalışma içinde 68 alkol denetimi yapılırken, 4 sürücünün de ehliyet belgesine yasal sınırların üzerinde alkol kullandıkları gerekçesiyle el konulduğu ifade edildi.
216 ARAÇTAN 36 TANESİNE İŞLEM YAPILDI
Yapılan kontrollerde 3 araç trafikten men edilirken, 1 yaralamalı ve 4 adet de maddi hasarlı kazada da 2 kişinin yaralandığı belirtildi. 5 ehliyetsiz sürücüye 36/3A maddesinden işlem yapılırken, araç kullanmaktan edildiler. 2918 sayılı Karayolları Trafik kanunun diğer ilgili maddelerinde de denetlemeye tabi tutulan toplam 216 araçtan 36 tanesine cezai işlem uygulandığı ifade edildi.
DENETİMLER İNSAN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN YAPILIYOR
Yapılan denetimler sonucunda ise herhangi bir eksiği bulunmayan ve özellikle araçlarında emniyet kemeri ve motosiklette kask kullanan vatandaşlar ile bayramlaşılarak duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür edildi. Kapaklı İlçe Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ceza yazmaktan çok insan sağlığını korumak adına denetimlerin yapıldığı ve bundan sonra da aynı sıklıkta denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
trafik rezalet - 10 yıl önce
kapaklı girişinde denetim yapan trafik ekipleri kapaklı içerisindeki cadde ve sokaklarda aşırı hız yapanlara, yol üstünde araç park edip gidenlere, ehliyetsiz ve sigortasız araç kullananlara neden denetim yapmıyor? hatta neden yanlarından hiçbir anormallik yok gibi geçiyor?