Kapaklı İletişim Merkezi 1 Yaşında

Kapaklı Belediyesi tarafından ulaşılabilen ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla “Çözüm İçin KİM Var” sloganıyla hayata geçirilen Kapaklı İletişim Merkezi ilk yılını geride bıraktı.

Kapaklı İletişim Merkezi 1 Yaşında
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Ekim 2021 Cuma 11:58

Sosyal medya, başvuru masaları, Whatsapp İhbar Hattı ve Çağrı Merkezi üzerinden bir yıllık süre içerisinde vatandaşlardan gelen toplam 77 bin 473 talebin yüzde 96’sı (74 bin 375) çözüme kavuşturulurken taleplerden yüzde 4’ünün (3 bin 98) çözüm süreci devam ediyor.

7/24 HİZMET VERİYOR

Halkla iç içe ve ulaşılabilir bir belediye olmak amacıyla vatandaşların sorunlarını birinci elden tespit ederek, kayıt altına almak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla 7/24 vatandaşlara hizmet veren Kapaklı İletişim Merkezi ilk yılını geride bıraktı.

65 BİN 99 ÇAĞRI GELDİ

444 80 59 Çağrı Merkezi’ne bir yıl içerisinde 65 bin 99 çağrı gelirken, bu çağrıların 61 bin 973’ü yanıtlandı.

BİRİM İÇİ VE BİRİMLER ARASI TALEPLER DE KAYIT ALTINA ALINIYOR

Kapaklı Belediyesi tarafından kurumsallaşma ve Toplam Kalite Yönetimi yolunda atılan adımlardan biri olan iletişim yazılımı sistemi üzerinden de belediye personelinin birim içi ve birimler arası talepleri de kayıt altına alınıyor. Birim içi ve birimler arası toplam 13 bin 182 görevden 13 bin 116’sını çözüme kavuşurken, 66 talebin ise iş süresi devam ediyor.

TÜM TALEPLERİN SAYISI 90 BİN 655

Birim içi, birimler arası ve vatandaşlardan gelen tüm taleplerin sayısı ise 90 bin 655. Bu taleplerin yüzde 96,5’i (84 bin 491) çözülürken, 3,50’si (3 bin 464) devam ediyor.

"BİR YIL SONRA ÇOK DAHA İYİ YERE GELECEĞİZ"

Kapaklı İletişim Merkezi’nin ilk yılını tamamlaması dolayısıyla Kapaklı İletişim Merkezi personeli ile bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyemizin kurumsallaşması yönünde attığımız ilk adım bu yapı. Kapaklı İletişim Merkezi kanallarına gelen talepleri kayıt altına alarak bir süreçler yönetimi yolculuğu gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin reaksiyon gücünü artırarak, vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaya çalışıyoruz. Burada hepinizin katkısı çok önemli. Gayretlerinizden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Bir yıl sonra çok daha iyi yere geleceğiz.” dedi.

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından pasta kesilerek Kapaklı İletişim Merkezi’nin ilk yılı kutlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.