Kapaklı- Kars arası uyuşturucu tacirlerine polis tokadı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri büyük bir operasyona imza atarak Kapaklı’dan Türkiye geneline satış yapan uyuşturucu şebekesini çökertti. Yapılan operasyonlarda 7 kişi yakalanırken satıcıların kargo aracılığı ile Kars’a gönderdikleri paketlerin alıcıları da Kapaklı Emniyeti ile Kars Emniyeti’nin işbirliği sonucunda suçüstü yakalandı.

Kapaklı- Kars arası uyuşturucu tacirlerine polis tokadı
01 Kasım 2014 Cumartesi 07:59

 ŞAHISLAR BİR BİR YAKALANDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri uzun süredir takipte olduğu uyuşturucu şebekesini çökertti. Kapaklı Pınar Bulvarı üzerinde yapılan operasyonda ilk olarak satıcı olduğu öğrenilen M.T isimli şahsı yakalayan ekipler satıcıdan alışveriş yapan A.A ve C.C isimli alıcıları da kıskıvrak yakalamayı başardı. Operasyonu genişleten Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ilk olarak yakaladıkları satıcı M.T’nin uyuşturucuları temi ettiği D.B isimli şahsı da İnönü Mahallesinde yakalamayı başardı.

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY’DE Kİ ŞEBEKE ÇÖKTÜ

D.B’yi yakalayan ekipler aynı şekilde D.B’nin de uyuşturucuyu temin ettiği K.A isimli şahsı da Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Olaya ilişkin operasyona devam eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri D.B’den temin ettiği belirtilen K.D.B ve A.D.D isimli satıcıları da yakalayarak Kapaklı ve Çerkezköy’deki şebekeyi çökertmeyi başardı. Uyuşturucu temin eden ve satan şahısların üzerinden 90 adet extacy isimli uyuşturucu hap çıktı.

KAPAKLI’DAN KARS’A KARGO İLE UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Elde edilen bilgilere göre; Yakalanan satıcıların operasyondan önce de Kars’a içinde 300 adet uyuşturucu bulunan paketleri kargo aracılığıyla gönderdikleri tespit edilirken, Kapaklı ve Kars Emniyetinin iş birliği doğrultusunda yapılan operasyonla uyuşturucu haplar ele geçirildi. Alıcının kargo şubesine gelmesiyle beraber emniyet güçlerinin şahsı paketi alırken suçüstü kıskıvrak yakalamasının ardından Kars’ta satıcı ve alıcı oldukları öğrenilen C.Ç, S.A, ve S.A isimli şahıslar da göz altına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.