Kapaklı Kaymakamı değişti

Kapaklı Kaymakamı değişti. Eski Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’un yerine, Bitlis’in Hizan ilçesi Kaymakamı Bülent Hamitoğlu atandı. Hamitoğlu’nun önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.

Kapaklı Kaymakamı değişti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 14:10

ÜNLÜSOY VALİ YARDIMCISI OLARAK ATANDI
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kırklareli Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Ünlüsoy’un yerine ise Kapaklı Kaymakamlığı görevine Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu atandı. Atamalarla ilgili İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada; 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. İlçenin 5. Kaymakamı olacak Kaymakam Bülent Hamitoğlu’nun önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek göreve başlayacağı duyuruldu.
BÜLENT HAMİTOĞLU KİMDİR?
1983 yılında Malatya’da doğan Hamitoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümünü bitirdi. 2009 tarihinde Tekirdağ’da Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Tekirdağ Valilik Stajı ile başlayarak sırasıyla Uzunköprü Kaymakam refikliği Camaş ve Çardak ilçelerinde Kaymakam vekilliğinde bulundu. 2010-2011 yıllarında Fransa’da bir yıl sure ile Fransızca eğitimi gördü. Pays de La Loire bölge Valiliğinde Fransız idare yapısı üzerine staj yaptı. 96. dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 19 Mart 2012 tarihinde Zonguldak İli Gökçebey Kaymakamlığına atandı. İçişleri Bakanlığı’nın 04.09.2014 tarihli Müşterek kararnamesi ile Adıyaman ili Gerger Kaymakamlığına atandı. 28 Ağustos 2016 Tarihinde Hizan Kaymakamlığına atanan kaymakam Hamitoğlu, son kararname ile Kapaklı Kaymakamı olarak atandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.