Kapaklı, Kaymakamına 5 ay sonra kavuştu

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Sinop Vali Yardımcılığından Kapaklı Kaymakamlığına atanan Mehmet Yüzer yeni görevine başladı

Kapaklı, Kaymakamına 5 ay sonra kavuştu
09 Ocak 2017 Pazartesi 15:33

MEHMET YÜZER GÖREVE BAŞLADI
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Kapaklı Kaymakamlığına atan Mehmet Yüzer görevine başladı.  Aralık ayının ilk haftasında yayımlanan kararnameyle 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirilmişti.
ERGENE KAYMAKAMI VEKALET EDİYORDU
Kapaklı Eski Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün 2016 Temmuz ayının sonlarına doğru Diyarbakır’ın Ergani ilçesine atanmasının ardından Kaymakamlık makamı boş olan Kapaklı, yaklaşık 5 ay sonra yeni kaymakamına kavuşmuş oldu. Bu 5 aylık süreçte Kapaklı Kaymakamlığına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak vekalet etmişti.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.