Kapaklı Kaymakamlığı yeni yerine taşınıyor

Kapaklı Kaymakamlığı Pınar Bulvarı üzerinde kiralanan Özbirlik Plaza’ya taşınma çalışmalarını tamamladı. Bu haftadan itibaren Kapaklı Kaymakamlığı ve birimleri kendi binasında hizmet vermeye başlayacak

Kapaklı Kaymakamlığı yeni yerine taşınıyor
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:20

NÜFUS VE TAPU İÇİN ARTIK ÇERKEZKÖY’E GELMEYECEKLER
Uzun süredir, Hükümet Konağı olarak kiralanan İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı 61/B Özbirlik Plaza’ya taşınması planlanan Kapaklı Kaymakamlığı ve birimlerinin taşınma süreci geçtiğimiz hafta itibari ile başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Nüfus Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü aynı binada hizmet vermeye başlayacak. Böylece vatandaşlarımız gerek nüfus işlemleri gerekse tapu işlemleri için Çerkezköy’e gitmesine gerek kalmayacak.

5 ve 6.KATTA KAYMAKAMLIK OLACAK
Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü artık Hükümet Konağı’nın birinci katında vatandaşlara hizmet verecek. Hükümet Konağı’nın zemin katında Tapu Sicil Müdürlüğü, ikinci katında ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet verecek. Hükümet Konağı’nın üçüncü katı Mal Müdürlüğü’ne, dördüncü katı ise Kadastro Müdürlüğü, Dernekler ve Tüketici Hakem Heyeti’ne tahsis edildi. Hükümet Konağı’nın beş ve altıncı katlarında ise Kapaklı Kaymakamlığı hizmet verecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.