Kapaklı Kültür Merkezi’nde ilk adım atıldı

Kapaklı Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katılımlarıyla Kapaklı Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Artık ilçe olduğumuzu halkımızın da görsel olarak farkına varması gerekiyor. Kapaklı’nın büyük köy görüntüsünden çıkması gerekiyor. Bu yüzden Kültür Merkezi Kapaklı halkı için çok büyük ve önemli bir yatırımdır.” ifadelerini kullandı

Kapaklı Kültür Merkezi’nde ilk adım atıldı
07 Eylül 2016 Çarşamba 16:12

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMI’NDA GERÇEKLEŞTİ
 
Dün saat 10.00’da Kapaklı Belediye Başkanlı Makamı’nda gerçekleşen imza törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve yüklenici firma temsilcileri katıldı.
 
21 MİLYON 850 BİN TL’YE MAL OLACAK
 
Proje hakkında bilgilendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kapaklı ilçemiz, 512 ada 1 parsel numaralı taşınmaz üzerine yapılacak olan 2016/253511 İhale Kayıt Numaralı Kapaklı Kültür Merkezi’nin 8 Ağustos 2016 saat 10.00’da yapılan ihaleye 25 firma doküman satın almış olup 14 firma teklifini ihale komisyonuna sunmuştur. 12 firmanın teklifinin geçerli sayıldığı ihalede en düşük fiyatı teklif eden Metafor İnşaat Taahhüt Makine Tekstil Nakliye Otomotiv Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Ceren İnşaat Turizm ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortaklığı uhdesinde kalmıştır. İşin yaklaşık maliyeti 28 milyon 856 bin 962 lira 4 kuruş iken en düşük teklifi veren firma ile yaklaşık olarak yüzde 25’lik bir kırımla 21 milyon 580 bin TL’ye ihale edilmiştir. İşin süresi 540 takvim günüdür.” dedi.
 
“KAPAKLI’NIN BÜYÜK KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN ÇIKMASI GEREKİYOR”
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Kapaklı’nın beklediği büyük ihalenin birazdan tasdik edileceğini ifade ederek, “Kültürel projemizi tamamlayarak Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın onayına sunduk. Projemiz kabul edildi ve plana dahil edildi. Sayın Kadri Başkanım durumun aciliyetinin farkında olarak İller Bankası’ndan Büyükşehir’i borçlandı. Artık ilçe olduğumuzu halkımızın da görsel olarak farkına varması gerekiyor. Kapaklı’nın büyük köy görüntüsünden çıkması gerekiyor. Bu yüzden Kültür Merkezi Kapaklı halkı için çok büyük ve önemli bir yatırımdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve projemizin Kapaklı halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
 
SÖZLEŞME İMZALANDI
 
Yüklenici firma temsilcilerinin de projenin hayırlara vesile olmasını dilemelerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile firma temsilcileri arasında sözleşme imzalandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.