Kapaklı mahalle muhtarları ile istişarede bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı İlçesi Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarede bulundu

Kapaklı mahalle muhtarları ile istişarede bulundu
23 Kasım 2015 Pazartesi 07:49

 MUHTAR VE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Kapaklı İlçesi Karaağaç Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda, Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahallelerinin muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’da gerçekleştireceği proje ve çalışmalar ile ilgili muhtar ve vatandaşları bilgilendirdi.

13 MİLYONLUK DESTEK SAĞLADIK

Karaağaç’ta açıktan akan kanalizasyonun ortadan kaldırılması ile ilgili Aralık Ayı’nda ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Albayrak, “Kısmetse Ocak ayında bu işin temelini atacağız. Çok kısa sürede de tamamlayarak Karaağaç sakinlerini bu kötü durumdan kurtaracağız. Bu yaklaşık 10 Milyon TL tutarında bir yatırım. Kapaklı Belediyesi’ne ayrıca yol yapımları için 13 Milyon TL’lik bir destek sağladık. Karaağaç gibi Kapaklı’nın diğer tüm mahallelerinde ihtiyaç duyulan tüm çalışmalar belirli bir program dahilinde ve en kısa sürede yapılacak. Karaağaç gibi bizim hizmet dönemimizde ihya olacak. Muhtarlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

TELEFON HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak, Kapaklı Mahalle Muhtarlarına birer telefon hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.