Kapaklı mahallelerine ulaşım müjdesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş. Kapaklı ve Saray ilçelerinde 27 modern otobüs ile ulaşım hizmeti vermeye başladı.

Kapaklı mahallelerine ulaşım müjdesi
19 Haziran 2018 Salı 13:12

Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yenikağıl ve Karaağaç güzergahında sabah erken saatlerde deneme seferi yapıldı. Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan bu ulaşım hizmeti vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

MESAFELER DAHA DA KISALACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı mahallelerdeki ulaşım probleminin artık çözüldüğünü dile getirerek, “Köy iken artık bizim birer mahallemiz olan Karlı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Uzunhacı Mahallelerimizde ulaşım hizmetleri başlaması ile artık vatandaşlarımız rahat bir şekilde istedikleri yerden birçok yere gidebilecek ve mesafeler daha da kısalacak. Halkımıza ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ve emeği geçen herkese Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.  

ULAŞIM AĞIMIZ DAHA DA GÜÇLENECEK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımızın toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanması için araç sayımızı artırıyor ve aynı zamanda da ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Ulaşım hizmetleri sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet veriyor. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da güçlenecek. Hizmete sunacağımız 27 araç ile vatandaşlarımız konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Otobüslerimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARMAĞAN - 6 yıl önce
tabelada yanıkağıl yenikağıl olarak yazılmış