Kapaklı Mart Ayı Meclis Toplantıları Tamamlandı

Kapaklı Belediye Meclisinin Mart ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan ikinci oturumla tamamlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk oturumda komisyonlara havale edilen konuların görüşülerek karara bağlandığı ikinci oturumda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kapaklı Mart Ayı Meclis Toplantıları Tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Mart 2022 Cuma 11:38

Mart ayı meclis toplantısının ikinci oturumu İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu müşterek raporunun okunmasıyla başladı. Cumhuriyet Mahallesi  3041 parselin park alanında kalan 4.813,10 metrekarelik kısmının su deposu, içme suyu arıtma tesisi ve terfi merkezi yapılmak üzere Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne 20 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilmesi ve tahsis protokolünü imzalamaya Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yetki verilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyon kararı oy birliğiyle kabul edildi.

İmar Komisyonunun Cumhuriyet Mahallesi 460 ada 1 parsel ve 461 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği  konusunda komisyonun aldığı karar oy çokluğuyla kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Cumhuriyet Mahallesi  2.155 ada 7 parselde mülkiyeti belediyemize ait olan 1.525,92 m² arsanın Camii yapılması için  Kapaklı İlçe Müftülüğüne 25 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilmesi ve tahsis protokolünü imzalamaya Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yetki verilmesinin uygun olduğuna yönelik komisyon kararı oy birliğiyle kabul edildi.

Destek Hizmetleri  Müdürlüğünün 1 adet minibüs ile 1 adet kamyonet alımı yapılması konusunda Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar oy birliğiyle kabul edildi.

2022 Yılı bütçe tertiplerine göre Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesi uyarınca aktarım yapılması konusunda Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar oy birliğiyle kabul edildi.

Komisyon raporlarının görüşülmesinin ardından oturumu sonlandıran Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.