Kapaklı Meclisi Çarşamba günü toplanıyor

Kapaklı Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığında Çarşamba günü toplanıyor. Meclis salonunda saat 14.00’da başlayacak olan toplantıda 6 madde görüşülerek karara bağlanacak

Kapaklı Meclisi Çarşamba günü toplanıyor
27 Şubat 2015 Cuma 18:25

 TOPLANTI SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK

Kapaklı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığında Meclis salonunda toplanacak olan meclis üyeleri 6 gündem maddesini görüşerek karara bağlayacak.

İLK OLARAK DİLEKÇELER GÖRÜŞÜLECEK

Saygı duruşunun ardından meclis üyeleri meclise havale edilen dilekçeleri görüştükten sonra Kapaklı Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından sunulan 24/02/2015 tarih ve 43 sayılı Sokak ve Cadde İsmi Verilmesi konulu yazı görüşerek karara bağlayacak. Toplantının devamında Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan 25/02/2015 tarih ve 256 sayılı  Cemevleri konulu yazısının görüşülmesinin ardından da sırasıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular, Tarife Komisyonuna havale edilen konular ve İmar Komisyonuna havale edilen konular görüşülerek karara bağlanacak. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.