Kapaklı Meclisinin ilk oturumu tamamlandı

Kapaklı Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis Toplantısının ilk oturumu Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kapaklı Meclisinin ilk oturumu tamamlandı
08 Haziran 2018 Cuma 11:40

Toplantının açılış konuşmasını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. 24 Haziran seçimleri için dilek ve temennilerde bulunan Başkan Mandalı, “Önümüzde demokrasinin olmazlarından, olağan değil de olağanüstü bir şekilde öne çekilmiş bir genel seçim var. Hayırlısıyla, memleketimizin bekası için, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak kaydıyla iyi bir seçim olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimleri hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Haziran ayı Meclis Toplantısını açıyorum.” dedi.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından Meclis gündeminin görüşülmesine geçildi. İlk görüşülen gündem maddeleri Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 1589 ada 1 parsel 26 nolu işyerinin satışı konulu yazı ve Fatih Mahallesi 727 ada 8 parselde bulunan tamamı 135,00 m² arsada bulunan 23,00 m² lik Belediye Hissesinin hissedarına satışı konusu oldu. İlgili gündem maddeleri oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
5. gündem maddesinde ise Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Dolu Kadro Değişikliği konulu yazı Meclis onayına sunuldu. İlgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, 6. gündem maddesi olan Boş Kadro Değişikliği de Meclisten oy birliği ile geçti.

OKULLARIN TALEBİ KABUL EDİLDİ
Gündem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gelen Kültürel Gezi Personeli görevlendirilmesi konulu yazıların görüşülmesi ile devam etti. İlgili yazıda Yanıkağıl ve Yıldızkent Ortaokulları folklor ekiplerinin festivallerde halk oyunu gösterisi sergilemek için konaklama, araç ve personel talebi iletildi. Okulların bu talebini görüşen Belediye Meclisi, ilgili gündem maddesini oy birliği ile kabul etti.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ
Meclisin 10. gündem maddesi ise Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaflar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından sunulan önerge ile Turgut Özal Caddesi’nde geçici semt pazarı talebi oldu. Gündem maddesi, oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.