Kapaklı Mezarlığına çevre duvarı yapılıyor

Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde bulunan yeni mezarlığın çevre duvarı yapımı devam ediyor. Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan duvar inşaatının kısa bir süre sonra tamamlanacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, inşaatın tamamlandıktan sonra mezarlığın yeni halinin çok daha güzel görüneceğini belirtti.

Kapaklı Mezarlığına çevre duvarı yapılıyor
24 Ağustos 2007 Cuma 08:21

ÇEVRE DÜZENLEMESİ DEVAM EDECEK

Mezarlık çevre duvarının tamamlandıktan sonra daha güzel bir görüntü oluşacağını ve duvarın çok uzun ömürlü olacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediyemiz tarafından yeni mezarlığımızın çevre duvarı önce kalıp çakılıp demir bağlandıktan sonra beton dökülüyor ve perde beton diye bilinen sistem uygulanıyor. Bu sistem ile duvar çok uzun ömürlü olacak. Yeni mezarlığımızın çevre duvarları mezarlığımıza yeni bir görümüm katacak.

Yapılan duvarlar kolay beri aşınacak bir duvar değil. 30 bin metrekare olan mezarlığımızın duvar yapımı 2 hafta kadar sürecek. Mezarlığımızın çevre düzenleme çalışmaları 30 bin metre karelik duvar yapımından sonra durmayacak ve devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.