Kapaklı Şehitleri İçin Yürüdü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde ve Iğdır’da güvenlik güçlerine yapılan terör saldırıları Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü’ ile protesto edildi

Kapaklı Şehitleri İçin Yürüdü
11 Eylül 2015 Cuma 16:12

BİNLERCE KAPAKLILI KATILDI

Yürüyüşe vatandaşların yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri , Mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, İlçe Spor kulüpleri, Siyasi parti temsilcileri ve binlerce Kapaklılı vatandaş katıldı. Kapaklılar ülke olarak geçirdiğimiz bu zor sürece sessiz kalmayarak, Kapaklı ilçesi  devlet hastanesi önünde toplanarak  Atatürk Heykel Meydanına kadar  ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları eşliğinde tepkisini gösterdi.

TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Dalgalanan Türk bayrakları altında, şehitleri için yürüyen Kapaklılar, ‘Biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Böyle düşüncesi olanlar çok umutlanmasın. Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak. Hepsinin hesabı sorulacak. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun” diyerek yaşanan bu sıkıntılı sürece tepkisini gösterdi.

KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı İlçesi Atatürk Heykeli Meydanı önünde son bulan yürüyüşte Saygı duruşu, İstiklal marşı ve okunan Kur'an-ı Kerim ile dualar edilmesinin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak katılan herkese teşekkür etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.