Kapaklı Site Spor rahat kazandı

2016 – 2017 sezonuna hazırlanan Kapaklı Site Spor, Tekirdağ 1. Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköy Fevzipaşa Spor ile karşılaştı. Yeni teknik direktör Vedat Çolak yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan Kapaklı temsilcisi, rakibine karşı baştan sona üstün bir oyun sergilediği karşılaşmadan 3 – 1’lik skorla galip ayrıldı

Kapaklı Site Spor rahat kazandı
23 Eylül 2016 Cuma 16:12

FEVZİPAŞA SPOR’LAKARŞILAŞTILAR
Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Site Spor, Tekirdağ 1. Amatör Lig’den Çerkezköy Fevzipaşa Spor ile hazırlık maçı yaptı. Kapaklı Stadı’nda gerçekleşen mücadeleden 3 – 1’lik galibiyetle ayrılan Kapaklı temsilcisinin golleri Yusuf, Mazlum ve Ömer’den geldi.
VEDAT ÇOLAK YÖNETİMİNDEKİ İLK MAÇ
Vedat Çolak yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan Kapaklı Site Spor, Çerkezköy Fevzipaşa Spor karşısında sahaya Fatih, Kadir, Doğukan, Uğur, Emre, Yusuf, Ömer, Melik, Serkan, Furkan ve Mazlum ilk 11’iyle çıktı.
İKİNCİ YARI FARKLI BİR 11 İZLENDİ
Takımın genel durumunu görmek için 55’inci dakikada ilk 11’i tamamen değiştiren Kapaklı Site Spor Teknik Direktörü Vedat Çolak sahaya Onur, Hüseyin, Burak, Mecnun, Emre, Tolga, Adem, Gökhan, Ozan, Furkan, Sefa’dan oluşan 11'i sürdü.
3 – 1 GALİP AYRILDI
Karşılaşmayı baştan sona rakibine karşı üstün bir oyunla sürdüren Kapaklı Site Spor Yusuf, Mazlum ve Ömer’in ayağından bulduğu gollerle karşılaşmayı 3 – 1 kazandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.