Kapaklı Spor hazırlıklarına devam ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Spor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kapaklı Stadı’nda ağırladığı Tekirdağ 1. Amatör Lig takımı Büyükyoncalı Spor’u 3-2 yenerek 2016 – 2017 sezonu öncesi moral depoladı

Kapaklı Spor hazırlıklarına devam ediyor
23 Eylül 2016 Cuma 13:52

BÜYÜKYONCALI SPOR’LA KARŞILAŞTILAR
2016 – 2017 sezonu hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Kapaklı Spor, Tekirdağ 1. Amatör Lig ekiplerinden Büyükyoncalı Spor’la bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrılan Kapaklı temsilcisinin gollerini İbrahim (2) ve Yiğit kaydederken, Büyükyoncalı Spor’un golleri Tuna (kendi kalesine) ve Mehmet’ten geldi.
KALECİYLE STOPER ANLAŞAMADI
Karşılaşmaya Emre, Tolga, Ercan, Tuna, Semih, Serdar, Eray, Gençağa, Göksel, Yiğit ve İbrahim ilk 11’iyle başlayan Kapaklı Spor, karşılaşmanın 18’inci dakikasında kaleci Emre ve stoper Tuna’nın anlaşmazlık yaşadığı bir pozisyonda Tuna’nın kendi kalesine attığı golle maçta 1 – 0 geriye düştü.
İLK YARI 1-1 TAMAMLANDI
Mücadelenin ilk yarısında fazla gol pozisyonu yaşanmazken Büyükyoncalı Spor rakibine karşı daha üstün bir futbol sergiledi. İlk yarının son dakikasında penaltı kazanan Kapaklı temsilcisi İbrahim’in düzgün vuruşuyla skoru eşitledi ve soyunma odasına 1 – 1 beraberlikle gitti.
KAPAKLI ÇABUK TOPARLANDI
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kapaklı Sporlu futbolcular, öne geçmek için Büyükyoncalı Spor kalesine yüklenmeye başladı. Dakikalar 56’yı gösterirken ev sahibi ekipte sahneye çıkan yiğit takımını 2 – 1 öne geçiren golü kaydetti.
2 FARKLI ÜSTÜNLÜĞÜ ELDE ETTİLER
Bu dakikadan sonra ataklarını daha da sıklaştıran Kapaklı Spor, 70’inci dakikada İbrahim’in ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkarmayı başardı. (3-1)
KARŞILAŞMA 3-2 SONA ERDİ
Mücadelenin geri kalanında iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, Büyükyoncalı Spor’dan Mehmet, kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve mücadele 3 – 2’lik skorla Kapaklı Spor lehine tamamlandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.