Kapaklı Spor'dan ÇTSO'ya ziyaret

Kapaklı'da faaliyet göstermekte olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir, Kapaklı Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Adem Yavaş ve 7-14 yaş gurubu sporcuları Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi

Kapaklı Spor'dan ÇTSO'ya ziyaret
28 Mart 2014 Cuma 07:05

ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTULUYORLAR
Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nurten Pandir, sporun genç yaş gruplarında sorumluluk duygusunun yanı sıra, öfkeyi kontrol edebilme ve saldırganlığı frenlemede göz ardı edilemeyecek bir etkisi olduğunu söylerken " Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler. Yaşıtlarına göre daha az hastalıklara yakalanır, ayrıca daha çabuk iyileşir. Alkol, sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlar" ifadelerini kullandı.
SPOR İLE İLGİLİ BİLİNÇLENDİRMELİYİZ
Pandir ayrıca, spor yapan çocukların takım ruhuna sahip olacaklarını ve kendilerini daha az yalnız hissedeceklerinin altını çizerken " Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de spor ile ilgili 'Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır' sözünü prensip edinip bu bilinçle hareket etmeli ve toplumumuzu spor ile ilgili doğru bilinçlendirip katılım ve desteklerini sağlamalıyız" dedi.
ORTAK AMACIMIZ SAĞLIKLI BİR ORTAM YARATMAK
Kapaklı Spor Kulübü olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasından ne gibi bir destek istediklerini dile getiren Pandir "Bölgedeki tüm fabrikalar odanıza bağlı olduğundan dolayı fabrikalarınızda mavi ve beyaz yaka çalışan tüm personeller Çerkezköy ile Kapaklı ilçelerimizde ikamet etmektedir. Fabrikalarda çalışan personellerin Kapaklı Spor Kulübü hakkında bilgi sahibi olmalarını, sporun faydası ile ilgili değindiğim konularla ailelerin çocuklarını Kulübümüze yönlendirilmeleri sağlanmalıdır. Bu tür spor kulüplerine ilçemizde her daim destek verilmesini, tüm fabrikaların her düzeyde çalışanlarının katılımı ile spora destek gecesi gibi etkinliklerin yapılmasını, çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda yetişmelerini sağlamak ortak amacımız olmalıdır" dedi.
85 TANE EĞİTİM ALAN SPORCUMUZ VAR
Pandir'in konuşmasını sonlandırmasının ardından söz alan Kapaklı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adem Yavaş, 22 sene amatör olarak spor yaptığını dile getirirken " 22 senelik amatör spor hayatım boyunca 2 kez şampiyonluk yaşadım. Yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Biz sizlerden maddi destek istemiyoruz. Şu anda 7-14 yaş gurubunda 85 tane eğitim alan sporcumuz var. Bizlerin sizlerden isteği bu sporcularımızın senede bir kez sağlık taramalarının yapılmalarında bizlere destek vermenizdir. Bu konuda sizlerden duyarlılık bekliyoruz ve destek olacağınıza inanıyoruz. Bizler önce insan sonra sporcu yetiştirmekteyiz. Bu sloganla ve hocalarımızla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" açıklamalarında bulundu.
DESTEK VERECEĞİMİZDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker "Bizler oda olarak sizlere destek konusunda tek başımıza karar veremeyiz. Ama bu demek değildir ki size destek vermeyeceğiz. Tabi ki bizlere yazılı bir şekilde isteklerinizi iletirseniz yönetimimiz ile birlikte bir karara varıp sizlere gereken desteği veririz. Bizler gençlerin ve sporun her zaman yanında olan bir odayız. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Gençlerimizi spor'a teşvik etmek adına bu tür çalışmalara girişmiş olmanız tebrik edilmesi gereken bir konudur. Bizler de gençlerimizin sağlıklı bir yaşam kazanabilmeleri için bu etkinliklerde her zaman destek olma durumundayız ve olacağız" açıklamalarını yaptılar. Konuşmaların ardından Kapaklı Spor Kulübü Derneği tarafından ÇTSO yönetimini simgeleyecek Kapaklı Spor forması ve çiçek hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.