Kapaklı’da 19 Mayıs Gençlik Şöleni Düzenlenecek

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Şöleni ile coşkuyla kutlanacak. Çeşitli yarışmalar, Fener Alayı, Emrah Meloğlu ve DJ Çağrı Baki konserlerinin düzenleneceği şölen 19 Mayıs Perşembe günü Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Kapaklı’da 19 Mayıs Gençlik Şöleni Düzenlenecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Mayıs 2022 Perşembe 13:10

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Şöleni ile doya doya kutlanacak. 19 Mayıs Perşembe günü Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleştirilecek şölende 15.00-19.00 saatleri arasında spor parkuru, koşu yarışı, top sektirme, dart oyunu, masa tenisi ve bilek güreşi yarışmaları düzenlenecek.

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

Şölen kapsamında saat 20.00’da Fener Alayı düzenlenecek. Katılımcılar ellerinde Türk bayrağımız ve fenerler ile belediye önünden Bülent Ecevit Parkı’na kadar yürüyecek.

EMRAH MELOĞLU VE DJ ÇAĞRI BAKİ KONSER VERECEK

Fener alayı sonrasında şarkıcı Emrah Meloğlu sahne alacak ve sevilen şarkılarını seslendirecek. Emrah Meloğlu konseri sonrasında şölene katılan gençler için çeşitli hediye çekilişleri yapılacak. 19 Mayıs Gençlik Şöleni DJ Çağrı Baki’nin performansı ile sona erecek.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde toplumsal dayanışma ve sosyalleşmemizi artıran kültür, sanat, spor etkinlikleri düzenlemeye, festival ve şenliklerle keyifli ve mutlu anlar yaşamaya devam ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla da gençlerimiz için içerisinde çeşitli yarışmalar, Fener Alayı ve konserlerin olacağı 19 Mayıs Gençlik Şöleni’ni düzenleyeceğiz. Tüm gençlerimizi 19 Mayıs Perşembe günü Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleştireceğimiz 19 Mayıs Gençlik Şölenimize bekliyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.