Kapaklı’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı’da da bir dizi etkinlikle coşku ve neşe içerisinde kutlandı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan etkinlikleri Kapaklı İlçe Stadı’nda devam etti.

Kapaklı’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 18:06

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

ÖĞRENCİ GRUPLARINI TEK TEK GEZDİLER

İlçe Stadı’nda devam eden kutlamalarda Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, statta hazır bulunan öğrenci gruplarını tek tek gezerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

DANIŞMAZ, 23 NİSAN’IN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Ardından program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın stadı dolduran binlerce kişi tarafından coşkuyla okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz yaptı. Danışmaz konuşmasında 23 Nisan’ın önemine değinerek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

ÇOCUKLARIN GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI

Kutlama programı Şehit Demet Sezen Anaokulu, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu, Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu öğrencilerinin çocuk oyunları ve halk oyunları gösterileri ile devam etti.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Gazi Ortaokulu öğrencilerinin jimnastik gösterisinin ardından ilçemizde düzenlenen atletizm ve 23 Nisan konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Şiir yarışmasında üçüncü olan Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Sacidenur Güdücü, resim yarışmasında üçüncü olan Gazi İlkokulu öğrencisi Kübra Sönmez ve atletizm yarışmalarında erkeklerde üçüncü olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Eymen Can Kurt ile kızlarda üçüncü olan Bahçeağıl Ortaokulu öğrencisi Berrak Şener’e ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz verdi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şiir yarışmasında ikinci olan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu öğrencisi Alperen Çelik, resim yarışmasında ikinci olan Gazi İlkokulu öğrencisi Şevval Çakır ve atletizm yarışmalarında erkeklerde ikinci olan Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Emin Demirel ile kızlarda ikinci olan Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Berfin Bayındır’a ödüllerini takdim etti.

Şiir yarışmasının birincisi Karaağaç Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ceylin Esma Oduncu, resim yarışmasının birincisi İrfan Fatma Mandalı İlkokulu öğrencisi Çağdaş Erdem Bal, atletizm yarışmalarında erkeklerde birinci Gazi Ortaokulu öğrencisi Devran Akkuş ve kızlarda birinci olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi İremsu Bilaloğlu oldu. Birincilere ödüllerini Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır takdim etti.

BAYRAK FİNAL TABLOSU İLE KUTLAMALAR SONA ERDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Bayrak Final Tablosu ile son buldu.

Kutlama programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.