Kapaklı’da ‘acale kamulaştırma’ kararı ​

Tekirdağ’da 2 ilçeye bağlı 4 mahallede acele kamulaştırma kararı alındı. Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kamulaştırma yapılacak olan alanların büyük bir kısmı Kapaklı’nın Yanıkağıl, Bahçeağıl ve Uzunhacı Mahalleleri sınırları içerisinde yer alıyor

Kapaklı’da ‘acale kamulaştırma’ kararı ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:44

Emlak Kulisi’nin haberine göre Tekirdağ’da Kapaklı ve Ergene İlçelerine bağlı mahallelerde, Rüzgar Enerji Santrali yapımı amacıyla acele kamulaştırma kararı alındığı belirtildi.

KAPAKLI’DAN 3 MAHALLE BULUNUYOR
Tekirdağ’da 2 ilçeye bağlı 4 mahallede acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma işlemi Kaktüs Rüzgar Enerji Santralinin yapımı amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı kararı bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı. Karar kapsamında acele kamulaştırmanın yapılacağı ilçe ve mahalleler; Kapaklı İlçesi Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı Mahalleleri ile Ergene İlçesi Karamehmet Mahallesi olarak sıralandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.