Kapaklı’da Aday bolluğu

Kapaklı AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ve Yönetim Kurulu’nun AKP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından gözler yeni oluşacak olan İlçe Teşkilatı’na çevrilirken, İlçe Başkanlığı için müracaat eden isim sayısının 20’ye yaklaştığı belirtiliyor

Kapaklı’da Aday bolluğu
05 Temmuz 2014 Cumartesi 07:57

Kapaklı’da AK Parti İlçe Teşkilatı için aralarında bazı Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu 20’ye yakın isim İlçe Başkanlığı’na Aday olurken, form dolduran ve adı İlçe Başkanlığı için geçen birbirinden enteresan isimler Kapaklı kamuoyu tarafından da ilgi ile takip ediliyor.
İLÇE BAŞKANI OLMAK İSTEYEN YOK MU?
AK Parti Kapaklı İl Koordinatörü Hanifi Belindir ve Şevket Yatman’ın görevlendirilmesinin ardından İlçe Teşkilatı İlçe Başkan Adayları ve Yönetim Kurulu’na girmek isteyenler ile dolup taşarken şimdiye kadar İlçe Başkanlığı için ismi geçen partili sayısı 20’ye yaklaştı.
İŞTE BAZI İSİMLER
İlçe Başkanlığı için müracaat edenler arasında geçen dönem DSP’de, bu dönem AKP’de Belediye Meclis Üyeliği yapan İrfan Demir ve 2009 Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Akın Yılmaz’ın yanı sıra 30 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz, DP’den Belediye Başkan Adayı olan Veysel Güven, Karaağaç eski Belde Başkanı Metin Kanat, Karaağaç eski Meclis Üyesi Çetin Özhan, Kızılpınar Belediye eski Meclis Üyesi Hüseyin Şenses, Erol Buz, Avukat Ercan Üçel, Belediye eski Başkanlarından Enver Özel’in oğlu Kemal Özel, Rafet Öztrük, Melek Sarıtaş Yeşil ve SP İlçe eski Başkanlarından Nihat Orhan’ın isimleri geçiyor.
3 İSİM ÖNE ÇIKIYOR
Kapaklı AK Parti İlçe Başkanlığı için kulisler hız kazanırken, İlçe Başkanlığı’na Ömer Karadeniz, Nihat Orhan ve Akın Yılmaz isimlerinin diğer isimlere göre biraz daha yakın oldukları belirtiliyor. 30 Mart Yerel Seçimlerinde Kapaklı AKP Adayı olan Ömer Karadeniz ve 2009 Yerel Seçimlerinde AKP’den Belediye Başkan Adayı olan Akın Yılmaz’ın uzun yılardan beri partiye hizmet etmeleri ve teşkilatı yakından tanımaları nedeni ile ön plana çıktığı, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe eski Başkanı Nihat Orhan’ın ise dışarıdan biri olarak atanması durumunda Teşkilatta yaşanan kaosun sona ereceği fikrinin ağırlık kazanmaya başladığı ifade ediliyor.
HER PARTİDEN İSİM VAR
Kapaklı AK Parti İlçe Başkanlığı’na talebin üst düzeyde olması İl Teşkilatı ve Genel Merkezi de şaşırtırken, özellikle DSP, CHP ve SP kökenli isimlerin de isminin İlçe Başkanlığı ile anılmasının Ankara’da nasıl yankı bulacağı şimdilik merak konusu.
Kapaklı AKP İlçe Başkanının yapılacak olan görüşmeler ve değerlendirmenin ardından Genel Merkez tarafından atanacağı ifade edilirken, yarışa çıkan Adayların yakınları ve sosyal medya canavarları şimdiden sosyal medya savaşlarını başlattı bile. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.