Kapaklı'da altyapı hamlesi sürüyor

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kapaklı Belediyesi yol, su, kanalizasyon ve çocuk oyun parkları çalışmaları yaparak, beldenin altyapı ve yol sorununu çözmek istiyor.

Kapaklı'da altyapı hamlesi sürüyor
03 Temmuz 2007 Salı 08:29

KANALİZASYON VE YOL ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Kapaklı Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi Faruk Ilgaz Caddesi’nde yapılan bir kilometrelik kanalizasyon döşeme çalışması devam ederken, Bahçelievler Mahallesi’ne bağlı Ahmet Taner Kışlalı ve Alaatin Caddeleri'nde ve bu caddelere bağlı sokaklarda stablize yol çalışmaları devam ediyor.

ÇAMUR VE TOZDAN KURTULURUZ

Kapaklı Belediyesi'nin çalışmalardan son derece memnun oldukların söyleyen mahalle sakinleri, Altyapı, yol çalışmalarından dolayı Kapaklı Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. İnşallah yapılan yol ile birlikte kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtuluruz" dediler.

HİZMET GÖTÜRMEK BOYNUMUZUN BORCU

Kapaklı'nın nhüfus ve yerleşim alanı bakımından her geçen gün büyüdüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da"Beldemizin yerleşime yeni açılan mahalle ve sokaklarımızda yol, altyapı ve çevre düzeni gibi çalışmalarımıza büyük bir ivme kazandırdık. Bu mahallelerimize evlerini yapan vatandaşlarımıza altyapı yol su vb. gibi hizmetleri götürmek bizim boynumuzun borcu. Kapaklımız yerleşim bakımından her geçen gün büyüyor. Biz de eldeki imkanlar doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini vatandaşlarımıza sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.