Kapaklı’da asfalt çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilmekte olan asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, durmadan, bıkmadan, usanmadan, daha modern ve çağdaş bir Kapaklı inşa etmek için çalıştıklarını ifade etti.

Kapaklı’da asfalt çalışmaları devam ediyor
08 Ağustos 2014 Cuma 07:49

BÜTÜN YOLLARI ASFALTLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Asfaltlanmadık yol kalmayacak parolasıyla hareket eden Kapaklı Belediyesi, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği Asfalt Yol Yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde gerçekleştirilen asfaltlama ve altyapı çalışmalarının ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını öne süren Başkan Mandalı, “Yol, bir şehir için medeniyet göstergesidir. Herkesin bildiği gibi kentlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda Kapaklı’daki bütün yolları asfaltlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
İLÇEYİ BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRDİK
İlçenin hızla büyüyüp geliştiğinin altını çizen Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak biz bu hızlı gelişimin en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız asfaltlama çalışmaları da bunlardan biridir. Gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçemizi bölgenin cazibe merkezi haline getirdik” diye konuştu.
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Asfalt yol yapım çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’ne bağlı Cihangir Sokak, Değirmenciler Sokak, Ardınç Sokak ve Yörükoğlu Sokak’ta devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.