Kapaklı'da da konserler iptal

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Sünnet Şöleni kapsamında 22 Ağustos Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan Grup Üstü Kalsın ve Atiye konserleri ülkemizde artan terör olayları ve halkın olaylara duyarlılığı nedeniyle iptal edildi

Kapaklı'da da konserler iptal
19 Ağustos 2015 Çarşamba 12:27

 KONSERLER İPTAL EDİLDİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından yayınlanan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda düzenleyecek olduğumuz Sünnet şölenimizde, ülkemizde artan terör olayları ve halkımızın da olaylara  duyarlılığını göz önünde bulundurarak 22 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Grup üstü kalsın ve  Atiye konserlerimizi  iptal ettik.

MEVLİDİ ŞERİF OKUTULACAK

Bu yıl sünnet olmak için Belediyemize müracaat eden 250 çocuğumuzu sünnet ettirerek  onların bu heyecanını yine halkımız ile birlikte paylaşacağız. 21 Ağustos cuma günü saat 19.00'da Eski Belediye hizmet binamızın arkasındaki meydanımızda çocuklarımızın  kınalarını beraber yakarak  yavrularımızın sünnet düğünlerini yapacağız. Bir sünnet düğününün gereği neyse örf ve adetlerimize göre onu yapacağız. Vatandaşlarımıza Sünnet yemeğimiz,ikramlarımız olacak. Aziz Şehitlerimizin ruhuna ve sünnet olan çocuklarımız için  ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde Mevlid-i Şerif okutturacağız. 22 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00'de ise Kazak Gölü mesire alanımızda Ata Sporumuz olan güreş müsabakalarımızı gerçekleştireceğiz.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Bu doğrultuda başta terör ve ayrılıkçı  hareketler olmak üzere milletimizin birliğine  beraberliğine kardeşliğine uzanan bütün terör eylemlerini lanetliyor , şehit düşen polislerimize, askerlerimize Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum Milletimizin başı sağ olsun"

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.