Kapaklı’da Dünya Sağlık Haftası Kutlandı

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Sağlık Haftası’nda farkındalık oluşturması için kurulan stantta vatandaşların tansiyon takibi ve bilgilendirme yapıldı.

Kapaklı’da Dünya Sağlık Haftası Kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Nisan 2022 Cuma 13:34

Her yıl 7-13 Nisan tarihlerinde kutlanan Dünya Sağlık Haftası kapsamında Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Belediye meydanında kurduğu stantta vatandaşlara sağlık ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı.

TANSİYON TAKİBİ YAPILDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla vatandaşlara tansiyon takiplerini yaptırmaları konusunda tavsiyede bulundu. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurulan stantta isteyen her vatandaşın tansiyon takiplerini yaparak, genel sağlık sorunları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Belediye Başkanı Çetin yaptığı açıklamada, “Tüm hemşehrilerimize sağlıklı bir yaşam diliyor, toplum sağlığı için görevini özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Haftalarını kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.