Kapaklı'da el işleri kermesi açıldı

Kapaklı Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen 2007 El İşleri Kermesi Kapaklı Ana Okulu'nda düzenlenen tören ile açıldı.

Kapaklı'da el işleri kermesi açıldı
24 Ağustos 2007 Cuma 08:23

Kapaklı Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen kermesin açılışına Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, Çerkezköy eski Müftüsü Musa Doğruer ve çok sayıda davetli katıldı. 26 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK KALACAK

Kurdela kesimi ile gerçekleştirilen açılışta önce dualar edildi. Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, Çerkezköy eski Müftüsü Musa Doğruer'in yaptığı açılış ile Kapaklı ve bölge halkının ziyaretine açılan kermeste bir çok el işi emek sergilendiği belirtildi.

Hayırsever ailelerin yaptığı ürünler ve vatandaşların katkıları ile açılan kermeste; el emeği göz nuru danteller, işlemeler, tülbentler, mutfak takımları, hediyelik ve süs eşyaları ayrıca döner, köfte, mantı, baklava ve daha birçok yiyecek ürün bulunuyor. Kapaklı Öğrenci Yurdu tarafından hazırlanan el işleri kermesi 26 Ağustos tarihinde sona erecek ve bu tarihe kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

DÖNER VE AYRAN İKRAM EDİLDİ

Kapaklı Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen kermesteki işlemelerin son derece güzel olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, "Bayanlarımızın yapmış oldukları el emeği göz nuru işlemelerin sergilendiği kermesimizi açmış bulunmaktayız. Birbirinden güzel el emeklerinin sergilendiği el işleri kermesi 26 Ağustos tarihinde sona erecek. Burada emeği bulunan ve emek harcayarak bu kermesin açılmasında payı bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca açılışa katılan misafirlere döner ve ayran ikram edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.