Kapaklı’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının etkisini göstermeye başlamasıyla İlçe genelinde sürdürdüğü karasinek ve sivrisinek ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Kapaklı’da ilaçlama çalışmaları devam ediyor
27 Haziran 2018 Çarşamba 14:21

Kapaklı halkının haşere ve sinekten uzak bir yaz geçirmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında, ilçenin birçok noktasında ilaçlama yapan ekipler, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çoğalan haşerelere ve zararlı böceklere çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor.

MEVSİM BOYUNCA DEVAM EDECEK
Vatandaşların sıcak yaz günlerini huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı haşere ile mücadele ekiplerimiz ilçemiz genelindeki tüm mahallelerimizde ilaçlama çalışmalarına devam etmektedir. Vatandaşlarımızın sıcak yaz günlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için gerek İlçe merkezinde gerekse mahallelerde ilaçlama çalışmalarımız mevsim boyunca düzenli olarak devam edecek.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.