Kapaklı'da ki Cinayetin azmettiricisi Adana’da yakalandı

Yaklaşık 1 ay önce Kapaklı’da bir mekana yapılan silahlı saldırıda, 2 kişinin ölmesinin azmettiricisi ve birinci dereceli şüphelisi Tuncay M. geniş çaplı soruşturma sonucunda Adana’da yakalandı. Çerkezköy’e getirilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kapaklı'da ki Cinayetin azmettiricisi Adana’da yakalandı
01 Ocak 2015 Perşembe 21:59

ADANA’DA YAKALANDI

Kapaklı Asayiş Ekipleri, Tekirdağ ve Adana İl emniyeti ile ortaklaşa operasyon gerçekleştirdi. Kapaklı’da yaklaşık 1 ay önce bir mekanda meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri olaya ilişkin azmettirici ve birinci derece şüpheli olan Tuncay M. (40) isimli şahsı yakaladı.

BİRÇOK SUÇTAN DOSYASI BULUNUYOR

Tuncay M. (40) isimli şahsın Adana’da olduğunu belirleyen Kapaklı Asayiş Ekipleri, Tekirdağ ve Adana İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı koordineli çalışma sonucunda şahsı yakalayarak Kapaklı’ya getirdi. Yakalanan şüphelinin adli kaydında tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. 2013 yılında sahte para ve kalpazanlıktan Tekirdağ Cezaevine gönderilen Tuncay M. (40), 2014 yılında cezaevinden firar etti. Firar ettikten sonra Kapaklı’da meydana gelen olaya karışan şüphelinin kayıtları sadece bunlardan ibaret değil.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Ayrıca Tuncay M. (40) isimli şahısın yakalandıktan sonra kullandığı sahte kimlikte ele geçirildi. Cinayeti işleyen katilin en yakını olan ve olay birinci derece şüpheli ile azmettirici olan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayın asıl katilinin yakalanması için soruşturma devam ediyor. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.