Kapaklı’da kurs başvuruları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kültür, sanat, spor ve mesleki kurslara 6 yeni kurs daha eklendi. Geleneksel el nakışları, kadınlara yönelik okuma yazma, işaret dili eğitimi, drapaj tekniği ile kadın giyim dikimi, kick boks ve tekvando kurslarının başvuruları devam ediyor

Kapaklı’da kurs başvuruları devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Aralık 2021 Salı 21:53

KARAAĞAÇ EK HİZMET BİNASINDA DÜZENLENECEK

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Karaağaç Ek Hizmet Binasında düzenlenen kurslara iki yeni kurs daha eklendi. Okuma yazma bilmeyen kadınlara yönelik okuma yazma kursu ve drapaj tekniği ile kadın giyim dikimi kursu başvuruları devam ediyor.

GELENEKSEL EL NAKIŞLARI KURSU

Yine Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek sap işi, süzeni işi, muşabak işi, mürver işi, salon takımları, havlu işlemeleri, yatak örgüsü, banyo takımlarını içeren Geleneksel El Nakışları kursunun başvuruları 23 Aralık’ta sona erecek.

ÇOCUKLARA YÖNELİK İŞARET DİLİ EĞİTİMİ VERİLECEK

Yetişkinlerin yanı sıra gençlere ve çocuklara yönelik de kurslar düzenleyen Kapaklı Belediyesi tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 6 yaşındaki duyan çocuklara yönelik İşaret Dili Eğitimi verilecek. 18 kişilik kontenjanın olduğu kursun son başvuru tarihi 24 Aralık olarak belirlendi. İşaret Dili Eğitimi çocuklara, dil ve okuma becerileri gelişimi,  bilişsel gelişim (görsel ve uzamsal kavramlar), duygusal ve sosyal gelişimi üzerinde olumlu etki sağlıyor.

KİCK BOKS VE TEKVANDO KURSLARI BAŞLIYOR

Kültür, sanat ve mesleki kursların yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da “Spor kenti Kapaklı” sloganıyla gençlere yönelik ücretsiz spor kursları düzenleniyor. POMEM, basketbol ve voleybol kurslarına 8-16 yaş arası gençlere yönelik kick boks ve tekvando kursları da eklendi.

BAŞVURULAR ONLİNE VE YÜZ YÜZE YAPILIYOR

Vatandaşlar düzenlenecek kurslara https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/formlar/basvuru-formlari üzerinden online veya Atatürk Kültür Merkezi ile Kapaklı İletişim Merkezi’nden yüz yüze başvuru yapabilir,  444 80 59 Çağrı Merkezi üzerinden kurslar ile ilgili bilgi alabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.