Kapaklı'da Lunapark açıldı

Kapaklı Beldesi'ne açılan lunapark yaz tatilinde iyi vakit geçirmek isteyen öğrencilerin ve ailelerin uğrak yeri oluyor.

Kapaklı'da Lunapark açıldı
13 Temmuz 2007 Cuma 08:02

Çanakkale’nin Biga ilçesinden Nisan ayında Çerkezköy’e gelerek Otgar'ın yanında 50 gün gibi bir süreyle Çerkezköy halkına hizmet veren Pul Lunapark, 1 Temmuz'da Kapaklı da Beyaz Saray Düğün Salonu’nun yanına taşınarak Kapaklılılara hizmet vermeye başladı.

Kapaklı Beldesi'nde 30 Temmuz'a kadar kalacak olan eğlence merkezi en çok Kapaklı'da gidilecek ve eğlenilecek bir yer olmadığından şikayetçi olan gençlere yaradı. Kapaklı'daki lunaparkta çarpışan oto, gondol, helikopter, teyyare, çocuk treni ve buna benzer birçok oyun, eğlence araç gereci bulunmakta.

Pul Lunapark işletme sahibi Volkan Pul, "Trakya’nın birçok yerine her sezon gidiyoruz. Kapaklı’ya da kısmetse önümüzdeki sezonlar tekrar gelmeyi hedefliyoruz. Şunu belirtmek istiyorum ki her bütçeye uygun ve tamamen aile lunaparkıyız. İşimizde iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar her gün sabah 11.00'den gece 00.00'ye kadar Beyaz Saray Düğün Salonu yanında insanlara eğlence hizmeti vereceğiz. Herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.