Kapaklı’da Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği kuruldu

Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Kapaklı Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi Danacı Sokak Üçel Plaza Kat:2’de faaliyete girdi

Kapaklı’da Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği kuruldu
23 Şubat 2015 Pazartesi 22:24

 YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği, 22 Şubat günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile dernek faaliyetine başladı. Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile Yönetim belirlenirken yönetimin 5 asil ve 5 yedek üyeden oluşması oy birliği ile kabul edildi.

YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALIYOR

Dernek Başkanı olarak Zeynel Gündoğdu seçilirken, yönetim asil listesinde Erdem Topal, Zeynel Gündoğdu, Muzaffer Kara, Sefer Güler ve Rıfat Çınar yer aldı. Yedek listede ise Ahmet Furkan Barça, Maksuni Durak, Tuncel Karaağaç, İsmail Aydın ve Ali Lafçı yer aldı.

DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Başkanı Zeynel Gündoğdu, derneğin faaliyete geçtiğini belirterek derneğin amaçlarından bahsetti. Gündoğdu “Derneğimiz Kapaklı’da sosyal, kültürel ve sanat anlamında faaliyet gösterecektir. Çeşitli enstrüman kurslarımız da okullar ile iş birliği içerisinde faliyet gösterecektir. Ayrıca derneğimiz binasında her akşam kursiyerlerimiz tarafından canlı müzik dinletisi gerçekleştirilecektir. Kapaklı ve çevrede müziğe gönül veren herkesi derneğimize bekliyoruz. Derneğimiz herkes için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.