Kapaklı'da Öğretmenler Günü kutlanacak

Atatürk'ün Milli Mekteplerin Başöğretmenliği’ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı’da da çeşitli törenler ile kutlanacak

Kapaklı'da Öğretmenler Günü kutlanacak
21 Kasım 2014 Cuma 08:41

TÖREN CUMHURİYET MEYDANI'NDA BAŞLAYACAK

Düzenlenecek tören 24 Kasım Pazartesi saat 09.00'da Kapaklı Cumhuriyet Meydanı'da toplanılması ile başlayacak. Tören daha sonra 09.30'da Anıta Çelenk Sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edecek.

10.30'DA VATAN DÜĞÜN SALONU'NDA DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenin ardından kutlamalar 10.30'da Vatan Düğün Salonu'nda devam edecek. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayacak. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ın ve Kapaklı'nın en genç öğretmeni Sevgi Dilber'in konuşmaları ile devam edecek.

YEMİN TÖRENİ İLE SON BULACAK

Tören daha sonra Liselerarası Kompozisyon Yarışması birincisinin kompozisyonu okuması, emekli öğretmen Sabret Arıcı'nın konuşması, Ortaokullar arası şiir yarışması birincisinin şiirini okuması, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okullarda yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında birinci olan öğrencilerin ödüllendirilmesi, 'Gönüllü Öğretmen' adlı skecin sergilenmesi, slayt gösterileri ile devam edecek. Programın sonunda ise adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni yapılacak.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.