Kapaklı’da okul bahçeleri temizleniyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde ilçe sınırları içerisinde bulunan okul bahçelerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Kapaklı’da okul bahçeleri temizleniyor
10 Eylül 2018 Pazartesi 15:06

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı öncesinde okul bahçelerinin temizliğini gerçekleştiriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz 2 yıkama aracı, 2 süpürge aracı ve 15 personelimiz ile ilçemiz sınırları içerisinde yer alan tüm okullarımızın bahçelerinde ve çevrelerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK
Başkan Mandalı, “Yıkama araçları ve süpürge araçları ile okul bahçelerine giren ekiplerimiz okulların oyun alanları ve girişlerini temizleyerek çocuklarımızın daha temiz ve güvenilir ortamda arkadaşlarıyla oynamasına olanak sağlıyor. Temizlik çalışmaları kapsamında yıkama ve süpürge araçlarının yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personellerimiz tarafından da mıntıka temizliği, süpürme işlemi, ve yaz aylarında uzayan yabani otların temizliği de yapılıyor. Ayrıca ilçemizdeki ibadethane, okullarımız, ve Muhtarlık Binalarımızın temizlik işlemleri Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından belirli zaman aralıklarıyla gerçekleştirilmeye devam edecek” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.