Kapaklı’da park ve meydanlar aydınlatıldı

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçeye bağlanan mahallelerde bulunan meydan ile düzenleme yapılan parklara yeni aydınlatma direkleri dikildi.

Kapaklı’da park ve meydanlar aydınlatıldı
25 Temmuz 2014 Cuma 07:12

MEYDAN VE PARKLAR AYDINLATILDI
Karaağaç'ta iki meydan Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Pınarça'da bir olmak üzere toplam 5 parka aydınlatma direği dikilerek meydan ve parklar aydınlatıldı. Yetkililer, yapılan düzenlemeler ve yüksek aydınlatmalarla birlikte parkların gece ve gündüz daha güvenli hale geldiğine dikkat çekerken, park ve meydanların eğlence ve dinlenme alanları olarak kullanma yoğunluğunun da arttırıldığını ifade ettiler.
KAPAKLI İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; "Kapaklımızın daha güvenli olması için aydınlatma çalışmalarımızı başlattık. Dikilen yüksek aydınlatma direkleri sayesinde parklar ve meydanların daha iyi aydınlatıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız parklara çocuklarını gönül rahatlığı içinde günün her saatinde götürebilecekler. Kapaklımız için yapacağımız  çalışmalara bütün hızıyla devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.