Kapaklı'da seyyarlara denetim arttı

Kapaklı Belediye Zabıtası, belde içerisinde megafonla seyyar satış yapanlara göz açtırmıyor. Şehir içerisinde megafonla satış yapanları yakalayarak megafonlarına el koyan Kapaklı Zabıtası, seyyarların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Kapaklı'da seyyarlara denetim arttı
13 Ağustos 2007 Pazartesi 08:30

Belde içerisinde megafonla satış yapma olayını bitirmeye kararlı olduklarını belirten Kapaklı Belediye Zabıta Komseri Recep Küçük, "Bölgemiz işçi kesimi olduğu için gece işten gelenler gündüzleri uyuyorlar. Belde içerisinde megafonla satış yapan seyyar satıcılar uyuyan vatandaşları rahatsız ediyorlar.

Bu konuda vatandaşlardan çok sayıda şikayet geldi. Bu nedenle biz de Kapaklı Zabıtası olarak megafonla satış yapma olayını bitirmeye karar verdik. Bundan sonra belde içerisinde megafonla satış yapan seyyar satıcıların sürekli takipçisi olacağız. Hergün denetlemeler yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Megafonla seyyar satış yapanları bitirmeye kararlıyız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.