Kapaklı’da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Üniteleri Konuluyor

Kapaklı Belediyesi, sokak hayvanları için belediye bünyesindeki atölyelerde üretimi yapılan beslenme ünitelerini Kapaklı’nın çeşitli noktalarına yerleştiriliyor.

Kapaklı’da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Üniteleri Konuluyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Ocak 2022 Pazartesi 20:15

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Hayvanların aşırı soğuk ve sıcak havalarda yiyecek, içecek bulmakta ne kadar zorlandığını hepimiz biliyoruz. Bunun için bu üniteleri yapıp uygun yerlere koyuyoruz. Vatandaşlarımız bu beslenme ünitelerine sahip çıktığı ve yenilerini talep ettiği sürece koymaya devam edeceğiz” dedi.

MAMA VE SU İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Sahipsiz sokak hayvanlarının korunup, sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını aralıksız devam ettiren Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde mama ve su beslenme ünitesinin üretimine başladı. Kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen ve sayılarının artırılması için çalışmaların sürdürüldüğü beslenme üniteleri ile soğuk kış günlerinde can dostların aç ve susuz kalmamaları amaçlanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.