Kapaklı’da şölen 15-16 Ağustos’ta yapılacak

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni 15-16 Ağustos tarihlerinde yapılacak. İki gün sürecek şölende sünnet olan 277 çocuk için ilk olarak Mevlid-i şerif okutulacak ve ardından da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kapaklı’da şölen 15-16 Ağustos’ta yapılacak
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:18

277 ÇOCUK İÇİN ŞÖLEN DÜZENLENİYOR
Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleni bu sene 15-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 277 çocuk için düzenlenen sünnet şöleni için 15 Ağustos  Cuma Günü Saat 16.00 da Kapaklı Merkez Camii'nde Mevlit-i Şerif okutulacak. Daha sonra eski Belediye Meydanı’nda Saat 19.00'da Hacivat ve Karagöz, Folklor Grubu gösterisi ve palyaço tahta bacak gibi eğlenceli karakterler çocukları eğlendirecek.
İKİNCİ ŞÖLEN 16 AĞUSTOS TARİHİNDE
Aynı günün akşamı eski Belediye Meydanı’nda düzenlenecek olan konserde Serkan Dumlu ve Gökhan Meneşe sahne alacak. Şölenin ilk gününde sünnet çocuklarına kına yakılarak  şölenin ilk günü tamamlanmış olacak. 16 Ağustos Cumartesi akşamı Saat 20.00'da ise, eski Belediye Meydanı’nda İlizyonist Tayfun Obüs, Vantrolog Cahit Kaşıkçılar gösterilerini sergileyecek.  Gösterilerin ardından Grup Harabe, Roman Dans Ekibi ve Kobra Murat konseri ile sünnet şöleni sona erecek.
KAPAKLI HALKINI SÜNNET ŞÖLENİNE DAVET ETTİ
Kapaklı halkını şölene davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediyemizin sünnet ettirdiği 277 çocuğumuz, erkekliğe ilk adımını attı. Yarının büyükleri olacak bu çocuklarımızın Mürvetlerini de görmeyi Allah bize nasip etsin. Bu heyecanı bizimle paylaşan ailelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı düzenleyeceğimiz sünnet şölenine davet ediyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.