Kapaklı'da sünnetler başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Sünnet Şöleni kapsamında kayıt olan çocukların sünnetleri dünden itibaren yapılmaya başladı.

Kapaklı'da sünnetler başladı
17 Ağustos 2007 Cuma 08:32

Sünnetlerin başlamasından önce sünnet olacak çocuklarla toplu fotograf çektiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 31 Ağustos Cuma günü 4.sünü düzenleyecekeri sünnet şölenine tüm Kapaklı ve bölge halkını davet etti.

KESİMLER DÜN BAŞLADI

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını üç seneden itibaren sünnet ettiren Kapaklı Belediyesi geleneğini bu sene de sürdürdü. Sünnet olmak için başvuran 100 çocuğun sünnetleri dünden itibaren başladı. Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salonu'nda yapılan kesimler Sağlık Memuru Metin Dönmez tarafından yapılıyor.

Sünnetlerin 1 hafta süreceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, bu senede geleneğimizi devam ettirdik ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyoruz. Kyıt yaptıran çocukların sünnetleri dün başladı. 1 Hafta sürecek olan kesimlerin ardından 100 çocuğumuz daha erkekliğe ilk adımlarını atmış olacaklar. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun diyoruz. Önümüzdeki senelerde de bu geleneğimiz devam edecek" dedi.

4. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİNE DAVET

31 Ağustos Cuma günü Kapaklı Sahası'nda yapılacak olan 4. Toplu Sünnet Şöleni'ne tüm vatandaşları davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Kapaklı'daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planlıyoruz. Sünnet olan çocuklarımızın ve ailelerinin eğlendirmek için bu sene 4. sünü düzenleyeceğimiz Sünnet Şölenimiz 31 Ağustos Cuma günü yapılacak. Tüm halkımızı sünnet şölenimize bekliyoruz. Sünnet şölenimize sanatçı olarak Coşkun Sabah, Kader ve Baha katılacak ve Sünnet Şölenimize katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatacaklar" dedi.

4. TOPLU SÜNNET ŞÖLENİNDE NELER OLACAK?

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene 4.sü düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in konuşma yapmalarının ardından sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek. Daha sonra şölen Kapaklı Belediyesi Folklor Ekibi'nin gösterileri ile devam edecek. Yapılacak olan havai fişek gösterisinin ardından sanatçılar sahneye çıkarak, sünnet olan çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.