Kapaklı’da Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği açıldı

Kapaklı’da 22 Şubat günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile dernek faaliyetine başlayana Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi

Kapaklı’da Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği açıldı
04 Mayıs 2015 Pazartesi 18:05

 BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Kapaklı Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi Danacı Sokak Üçel Plaza Kat:2’de gerçekleştirilen açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve Turan Çakan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ali Dede, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Tını Müzik Kültür ve Sanat Evi Derneği Başkanı Zeynel Gündoğdu; “Kapaklı yeni bir ilçemiz. Buna paralel olarak bu derneğin eksikliğini hissettiğimiz için açmayı düşündük. Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR KURSİYER KADROSUNA SAHİBİZ

Dernek bünyesindeki kursiyerleri tanıtan ve düzenlenecek kurslar hakkında bilgi veren Gündoğdu; “Enstrüman kursları, bağlama, gitar, keman, piyano ve vurmalı enstrümanlar kursları düzenleyeceğiz. Ayrıca derneğimizde hafta sonları da kursiyerlerimiz ile müzik ziyafeti sunacağız. Derneğimizde Erdem Topal, Muzaffer Kara, Sefer Güler ve Rıfat Çınar yer alıyor” açıklamalarını yaptı.

SANATSIZ KALAN BİR MİLLETİN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ KOPMUŞ DEMEKTİR

Denek Başkanı ve üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu; “Kapaklı ilçe olduktan sonra hızla gelişiyor. Bu derneği Kapaklı’ya kazandıran Dernek Başkanı Zeynel Gündoğdu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi ve konuşmalarını Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ sözüyle noktaladı. Arzu Mandalı Sucu’nun konuşmalarının ardından protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.