Kapaklı’da Ücretsiz Spor Kursları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yönelik ücretsiz Voleybol, Basketbol, Güreş, Masa Tenisi ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursu düzenleniyor.

Kapaklı’da Ücretsiz Spor Kursları Başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ekim 2021 Çarşamba 10:57

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan 5 farklı spor kursunun kayıtları başladı. Kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden yüz yüze ya da www.kapakli.bel.tr web adresinden online olarak başvuru yapılabilecek.

5 farklı kurs ile 10 ila 19 yaş arasına yönelik 5 farklı ücretsiz kursun başvuruları başladı. 14-19 yaş grubuna yönelik Voleybol, 10-15 yaş grubuna yönelik Masa Tenisi, 14-19 yaş grubuna yönelik Basketbol, 9-13 yaş grubu için Güreş ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlara yönelik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursları ücretsiz olarak düzenlenecek.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, düzenlenen kurslar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarımıza tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı bekliyoruz. Düzenlediğimiz 5 farklı branş ile çocuklarımızın ve gençlerimizin sadece fiziksel değil, spor ile beraber zihinsel olarak da gelişimlerine destek oluyoruz. Spor kenti Kapaklı sloganı ile gerçekleştirdiğimiz spor kursları ile gençlerimizin sporla iç içe bir yaşam sürmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilinmez - 2 yıl önce
Neden güreş kursu 9-13 Yaş aralığında? Bence 10-19 olması gerekiyordu Bence