Kapaklı’da Yaz Kursları Başlıyor

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle 4-7 ve 7-18 yaş arası çocuklar ve gençler için ücretsiz olarak düzenlenecek Yaz Kursları başvuruları başladı.

Kapaklı’da Yaz Kursları Başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2022 Pazartesi 11:31

Futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi, satranç, boks, tekvando, güreş, halk oyunları, kick boks, jimnastik ve spora başlama olmak üzere 13 farklı branşta düzenlenecek ücretsiz kursların başvuruları 4 Temmuz’da sona erecek.

13 BRANŞTA DÜZENLENECEK

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Genç nüfusu fazla olan ilçemizde çocuklarımız ve gençlerimizin sosyal ve sportif gelişimine büyük önem veriyoruz. Yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz geçirmelerine imkan sağlamak amacıyla bu yıl da Yaz Kursları düzenleyeceğiz. Futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi, satranç, boks, tekvando, güreş, halk oyunları, kick boks, jimnastik ve spora başlama olmak üzere 13 farklı branşta kurslarımızı düzenleyeceğiz.  4-7 yaş ve 7-18 yaş arası çocuk ve gençlerimizi tüm mahallelerimizde düzenleyeceğimiz kurslarımıza bekliyor, şimdiden keyifli vakitler diliyorum.” dedi.

TÜM MAHALLELERDE DÜZENLENECEK

Kırsal mahallelerde yaşayan çocuk ve gençlerin de kurslara katılımlarını kolaylaştırmak için Yaz Kursları tüm mahallelerde düzenlenecek. Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir ve Mimar Sinan Mahallelerinde 7-18 yaş arası için voleybol ve futbol, Yanıkağıl, Bahçeağıl ve Pınarça Mahallelerinde 7-18 yaş arası için basketbol, voleybol ve futbol,  Uzunhacı ve Karlı Mahallelerinde ise 7-18 yaş arası için voleybol ve basketbol kursları düzenlenecek.

Merkez mahallelerde düzenlenecek basketbol ve voleybol kursları ÇOSB Spor Salonu ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi spor salonlarında yapılacak, diğer kurslar ise Atatürk Kültür Merkezi’nde verilecek.

SON BAŞVURU 4 TEMMUZ

Yaz kurslarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masaları, Yaz Kursu Merkez Online Başvuru Formu ile Yaz Kursu Mahalle Online Başvuru Formu adreslerinden 4 Temmuz’a kadar başvuru yapabilir. 18 Temmuz’da başlayacak kurslar sonunda düzenlenecek tören ile katılımcılara sertifika verilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.