Kapaklı’da yol çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe sınırları içinde bulunan merkez ve diğer mahallelerde stabilize yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kapaklı’da yol çalışmaları devam ediyor
24 Mayıs 2015 Pazar 23:14

 ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çalışmalar kapsamında, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karlı Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre kent merkezindeki çalışmalarını ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirlediği ve belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar ardından aralıksız olarak bir başka mahalle ile devam edildiği ifade edildi.

YAZ AYI BOYUNCA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Karlı mahallesinde gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkı uzun yıllar mücadele verdikleri çamur sorunundan kurtulacağını ifade eden yetkililer, “İlçemizde  olumsuz hava şartları ile karşı karşıya kalabileceği yeni bir döneme girmeden önce tüm mahalle genelinde ilerlemiş olan çalışmalar önümüzdeki kış için rahat bir ortamı sağlamak adına yaz ayları boyunca da devam edecek” denildi. 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.